Wekelijkse groepswandelingen

Vanwege groot succes, wandelen we voortaan met een Blij buiten strippen-kaart. Ervaar hoe heerlijk het is om voor dag en dauw te starten met een verfrissende wandeling, zie de zon opkomen….Of juist avond-wandelingen, om alles van je af te stappen. Deze wandelingen worden aangeboden door Blij buiten (een samenwerkingsproject).

De natuur om je heen zien te ontwaken, de vogeltjes te horen kwetteren en het aanschouwen van het lichtspel in de vroege ochtend is magnifiek. Voordat de dag begint, heb jij je beweging al gehad en stroomt je energie door…..Of juist lekker de avond instappen en alles achter je te laten van die dag of week, om daarna opgelucht de avond in te gaan.

“Vreugde in kijken en begrijpen is het mooiste geschenk van de natuur.” (Albert Einstein)

Kom mee lopen en kijken hoe de zon opkomt of daalt. Heerlijk ontladen en energie opdoen. Met wisselende startlocaties, dagen en tijden. We zijn circa 1,5 uur onderweg. Houd rekening met het weer en draag goed schoeisel. Wil je meelopen met een van deze wandelingen? Meld je dan even aan via info@blijbuiten.eu tot uiterlijk 2 uur van tevoren. De Begin je dag fit, lekker naar buiten, vroege vogel-, vollemaan- en ontspannen het weekend in-wandelingen kosten 1 strip van onze Blij buiten-strippenkaart. Lees meer op Blij-buiten-strippenkaart. Zonder onze Blij buiten-strippenkaart kost een wandeling €7,50 per keer, met onze strippenkaart slechts €5,-.

Buiten zijn maakt blij en blij zijn, is gezond! Dat wil toch iedereen.

Onze wandelingen bieden een unieke beleving, het gebruiken van al je zintuigen en genieten van bewegen, de natuur en het samen zijn.

Ook in februari zijn er BLIJ BUITEN-wandelingen op dinsdagavond. We vertrekken om 19.00 uur. Zodat je eerst rustig kun eten voordat je lekker naar buiten de avond in stapt. De volgende data dus alvast noteren in je agenda:

 • 4 (VOL), 11, en 18 februari. Tijdens de carnavalsvakantie nemen we ook een weekje vrij, want dan bewegen, swingen en springen we voldoende.

Wil je meelopen met een van deze wandelingen? Meld je dan even aan via info@blijbuiten.eu tot uiterlijk 2 uur van tevoren. Onze Blij buiten-wandelingen of de Vroege vogel-,  ontspannen het weekend in-wandelingen kosten 1 strip van onze Blij buiten-strippenkaart. Per 2020 kosten vollemaan kosten voortaan 2 strippen. Lees meer op Blij-buiten-strippenkaart. Zonder onze Blij buiten-strippenkaart kost een wandeling €7,50 per strip, met onze strippenkaart slechts €5,-.

Vertrektijden en data van de VOLLEMAAN- wandelingen, in ‘t Ham:

2020:

 • Zondag 9 februari, van 17.00 uur tot 19.00 uur. Deze vollemaan wordt ook wel IJsmaan genoemd.

  Een tijd van bezinning en zuivering , diep gaan in jezelf. De ijsmaan is de overgang van de winterse rust naar de eerste activiteiten die nu al noodzakelijk zijn maar pas later hun vruchten zullen afwerpen. Het is als het ware de tijd voor het vruchtbaar maken van de grond.

  Zo aan het begin van de nieuwe cyclus kun je erover nadenken wat voor nieuws je voor jezelf wilt opstarten (wat je symbolisch zou willen gaan zaaien). Zoek de rust in jezelf en ga na welke voorbereidingen je dient te treffen voor nieuwe plannen.Een stevige basis is altijd noodzakelijk voor het uiteindelijk bereiken van je doel. Diepgang is in deze fase belangrijker dan snelheid.

  Je kunt je afvragen wat je eventueel nog belemmert, welke grote kluiten er nog in de weg zitten die nog klein gemaakt dienen te worden om straks te kunnen gaan zaaien. Ook kun je bij jezelf nagaan wat je nog kunt doen om meer in balans te raken. Zit er nog iets diep verborgen in jezelf waar je nog mee aan de slag moet?

  Deze maan valt in een koude periode. De zaadjes zitten nog in de donkere diepte, de essentie voor groei is volledig aanwezig maar nog niet zichtbaar. De zuiverheid van deze maan zal helderheid geven over welke zaadjes van jouw plannen straks zichtbaar mogen worden. Maak het daarom helder in je hoofd en huis om dit te kunnen zien als de tijd er rijp voor is.

 • 9 maart om 18.30 uur
 • 8 april om 20.00 uur
 • 7 mei om 20.30 uur
 • 5 juni om 21.00 uur
 • 4 juli om 21.00 uur
 • 3 augustus om 21.00 uur
 • 2 september om 20.00 uur
 • 2 oktober om 19.30 uur
 • 31 oktober om 16.30 uur
 • 30 november om 19.00 uur
 • 30 december om 16.00 uur

Wandelen in de natuur heeft een enorme toegevoegde waarde!
Zeker als het gaat om te herstellen van stress.
De natuur werkt rustgevend, je kunt je beter concentreren en het versterkt je immuunsysteem.
Doordat je beweegt zullen processen sneller in gang worden gezet.
Je komt tot bewustwording, inzicht en heling.

Hartelijke groeten, Edith Camps


Sluit je ogen één seconde.

Zet een lach op je gezicht.

Zeg bedankt tegen het leven,

voor de liefde en het licht.

Geef een glimlach aan een vreemde.

Knuffel iemand, elke dag.

En wees dankbaar voor de dingen,

die je vandaag beleven mag.

Vier het leven om je heen.

Hang de slingers op en dans met iedereen.

Het leven is al veel te kort.

En alleen is maar alleen.

Dus Droom, Durf, Doe en Deel met iedereen.

(songtekst Marco Borsato)