Overige ontmoetingen

Hieronder een overzicht van samenwerkingen die groeien uit ontmoetingen en aktiviteiten van afgelopen jaren, die mijn pad kruisten. Het betreft spontane gebeurtenissen, waarvan ik geloof dat die niet toevallig waren. Ze brengen me dagelijks vele inzichten, vaardigheden en mogelijkheden met doorwerking in groei en ontwikkelingen.

Natuurlijk Retraite:

In samenwerking met 4 krachtige vrouwen bundelen we onze kwaliteiten voor het begeleiden van Natuurlijk Retraite. In een omgeving met veel natuur, rust en kalmte zoeken we de vertraging op. Waardoor het je lukt om tot rust te komen, om er even uit te zijn om goed na te kunnen denken of wat dingen op een rijtje te krijgen.

We verblijven te Zentire, ruimte voor persoonlijke groeiin Noord-Limburg. Volg mijn pagina voor Natuurlijk Retraite of social-media voor meer informatie en ontwikkelingen.

Familieopstellingen (bij Zentire):

Systemisch werk en opstellingen hebben mijn hart gestolen. Zoveel verwondering, sinds mijn eerste ervaring in 2018. Iedere opstelling raakt me steeds weer. De magie van het wetende veld, de groep die bij elkaar is om dit samen te ervaren en hoe processen op elkaar aanhaken.
Ik verwonder me elke keer en hou van die direct transformerende werking. Zicht maken wat onzichtbaar is, door te zien wat er gezien mag worden. Omdat dat wat buitengesloten is, weer in het hart te sluiten.
Prachtig en krachtig is het om te zien als iemand zijn eigen plek kan innemen en vanuit daar stappen kan zetten richten wat belangrijk is.

Kom zelf ervaren wat deze methodiek ook voor jou kan betekenen.

Met deze dynamiek is het fijn om ruimte te voelen, waarin je je beweegt. Daarvoor biedt Zentire een veilige bedding. Klik op agenda voor nog meer informatie.

Muziek:

Bijzondere mensen en ontmoetingen bieden een kans om nieuwe ervaringen op te doen. Zo ben ik gaan experimenten met diverse muziek-instrumenten. Nieuwsgierigheid verbreed je horizon….laat je verrassen en kijk bij klanken voor meer.

Licht in Zicht:

“Licht in Zicht” is een community van gelijkgestemden, met als visie “Samen delen is samen helen en waar mogelijk elkaar versterken”. Wij kijken oplossingsgericht en bundelen onze krachten voor het bouwen van de nieuwe aarde. Voor verbinding, een luisterend oor of in gesprek te raken met gelijkgestemden over de gebeurtenissen in deze waanzinnige tijd (kijk hier).

Roger That Inspratielab de Peel:

In 2020 ben ik in contact gekomen met Rogier Hulst Foundation. En vandaaruit betrokken bij het eerste Roger That Inspiratie-lab de Peel, opgericht in Someren. Als algemeen lid van bestuur maken we een ontdekkingsreis hoe we op een laagdrempelige manier een ontmoetingsplek vóór en dóór jongeren tot stand brengen. Een talentenontwikkelingsprogramma maakt onderdeel uit van deze missie. Kijk voor uitgebreide informatie op inspiratie-lab.nl

Mijn wens is om een vergelijkbare ontmoetingsplek ook in Horst aan de Maas te realiseren. De behoefte voor een vergelijkbare plek is toegenomen en groeit nog steeds. Dat er inmiddels al in de gemeente Venray en Peel en Maas deuren geopend zijn voor Inspiratielabs stemt me optimistisch.

Natuurlijk Gezond Noord Limburg:

In 2019 heb ik me aangesloten bij de stichting Natuurlijk Gezond Noord Limburg; een platform voor een vitaler leven. Dit netwerk van professionals, gepassioneerde mensen, zorgspecialisten voor complementaire zorg, alternatieve zorg en natuurlijke gezondheid. Hét platform voor u en mij, kijk op stichting natuurlijk gezond noord limburg. Als secretaris heb ik me gedurende 2 jaar mogen inzetten mét en vóór een prachtige groep mensen. Mijn bewustwording en netwerk voor natuurlijk leven is enorm verbeterd en versterkt hierdoor.