Overige ontmoetingen

Hieronder een overzicht van samenwerkingen die groeien uit ontmoetingen en aktiviteiten van afgelopen jaren, die mijn pad kruisten. Het betreft spontane gebeurtenissen, waarvan ik geloof dat die niet toevallig waren. Ze brengen me dagelijks vele inzichten, vaardigheden en mogelijkheden met doorwerking in groei en ontwikkelingen.

Blij buiten:

In samenwerking met Natascha Smits is Blij buiten ontstaan, kijk hier of via een tab-blad in het menu. We zijn ontzettend trots op dit resultaat! Elke dag ontstaan daar mooie ontwikkelingen, te veel en uitgebreid om ook hier nog bij te houden. Kijk voor de recentste informatie op face-book Blij buiten; met meer berichten, evenementen en sprekende foto’s.

Licht in Zicht:

“Licht in Zicht” is een community van gelijkgestemden, met als visie “Samen delen is samen helen en waar mogelijk elkaar versterken”. Wij kijken oplossingsgericht en bundelen onze krachten voor het bouwen van de nieuwe aarde. Voor verbinding, een luisterend oor of in gesprek te raken met gelijkgestemden over de gebeurtenissen in deze waanzinnige tijd (kijk hier).

Roger That Inspratielab de Peel:

In 2020 ben ik in contact gekomen met Rogier Hulst Foundation. En vandaaruit betrokken bij het eerste Roger That Inspiratie-lab de Peel, opgericht in Someren. Als algemeen lid van bestuur maken we een ontdekkingsreis hoe we op een laagdrempelige manier een ontmoetingsplek vóór en dóór jongeren tot stand brengen. Een talentenontwikkelingsprogramma maakt onderdeel uit van deze missie. Kijk voor uitgebreide informatie op inspiratie-lab.nl

Mijn wens is om een vergelijkbare ontmoetingsplek ook in Horst aan de Maas te realiseren. De behoefte voor een vergelijkbare plek is toegenomen en groeit nog steeds.

Natuurlijk Gezond Noord Limburg:

In 2019 ben ik aangesloten bij de stichting Natuurlijk Gezond Noord Limburg; een platform voor een vitaler leven. Dit netwerk van professionals, gepassioneerde mensen, zorgspecialisten voor complementaire zorg, alternatieve zorg en natuurlijke gezondheid. Hét platform voor u en mij, kijk op stichting natuurlijk gezond noord limburg. Als secretaris heb ik me gedurende 2 jaar mogen inzetten mét en vóór een prachtige groep mensen. Mijn bewustwording en netwerk voor natuurlijk leven is enorm verbeterd en versterkt hierdoor.