Overige ontmoetingen

Hier staan ontmoetingen en aktiviteiten van afgelopen jaar die mijn pad kruisten. Het betreft spontane gebeurtenissen, waarvan ik geloof dat die niet toevallig waren. Ze hebben me nog meer inzichten, vaardigheden en mogelijkheden gebracht. Sommige hebben geleid tot blogs, andere tot nieuwe samenwerkingsverbanden, die nog steeds hun doorwerking hebben en doorgroeien en -ontwikkelen.

SInds de zomer is een nauwe samenwerking met 2 enthousiaste zelfstandigen uitgegroeid tot een project, Blij buiten. Daarvoor is een eigen promotie-kanaal opgezet blij buiten, voor de volledigheid is een apart tab-blad in het menu opgenomen. Ik ben zo ontzettend trots op dit resultaat! Elke dag ontstaan daar mooie ontwikkelingen, te veel en uitgebreid om ook hier nog bij te houden, kijk voor de recenste informatie op face-book Blij buiten. Daar staan berichten en evenementen met sprekende foto’s.

Sinds het voorjaar 2019 ben ik aangesloten bij de stichting Natuurlijk Gezond Noord Limburg. Een mooi netwerk van gepassioneerde mensen, zorgspecialisten voor complementaire zorg, alternatieve zorg en natuurlijke gezondheid. Hét platform voor therapeut en cliënt, kijk op stichting natuurlijk gezond noord limburg.

Per november 2019 ben ik teamlid geworden van oudercontactgroep Best Bijzonder. Elk kind is anders, maar sommige kinderen zijn net een beetje meer anders. Als ouder van zo’n ‘best bijzonder’ kind kan je behoefte hebben aan een luisterend oor van iemand die begrijpt hoe je je voelt. Voor die ouders creëren we als Stichting Best Bijzonder mogelijkheden tot ontmoeting. Kijk op https://www.bestbijzonder.nl voor meer informatie.

Sinds het najaar 2019 werk ik achter de schermen mee voor de Gezondste Regio 2025. Met een betrokken groepje mensen werken we aan een streekproduct voor positieve gezondheid.

In het voorjaar 2019 heb ik enkele blogs voor House of Awareness geschreven. Lees ze hier:

Op linkedin heb ik in de zomer 2019 mijn eerste artikelen gepost:

In mei 2019 heb ik een reis van een half jaar afgerond, als assistent bij de opleiding basis coach bij Sonnevelt opleidingen. “Kansen komen niet op afspraak; je moet er klaar voor zijn als ze voorbij komen.” (omdenken). Een groter cadeau kon ik dus niet inplannen, op de vraag van de trainster om haar te assisteren. In een half jaar heb ik 17 mooie mensen mogen ontmoeten en begeleiden. Ze zien groeien om zichzelf te vinden en te worden. Vele openhartige en bijzondere verhalen en gesprekken. Samen bij de pijn kunnen en mogen zijn en heling daarna te ervaren. Hoe mooi is het dan om deze reis af te sluiten met al die trotse en schitterende blikken in hun ogen, vol vertrouwen verder op hun eigen pad…… Deze ervaringen hebben een in- en doorwerking, op en in mezelf, die ik weer mee mag nemen op mijn levensweg. Een persoonlijke ontwikkeling op een diepere laag, met elke ontmoeting. Dankbaarheid is aangeraakt bij deze begeleiding.