Overige ontmoetingen

Hieronder een overzicht van samenwerkingen die groeien uit ontmoetingen en aktiviteiten van afgelopen jaren, die mijn pad kruisten. Het betreft spontane gebeurtenissen, waarvan ik geloof dat die niet toevallig waren. Ze brengen me dagelijks vele inzichten, vaardigheden en mogelijkheden met doorwerking in groei en ontwikkelingen.

Blij buiten:

In samenwerking met Natascha Smits is Blij buiten ontstaan, kijk hier of via een tab-blad in het menu. We zijn ontzettend trots op dit resultaat! Elke dag ontstaan daar mooie ontwikkelingen, te veel en uitgebreid om ook hier nog bij te houden. Kijk voor de recentste informatie op face-book Blij buiten; met meer berichten, evenementen en sprekende foto’s.

Licht in Zicht:

“Licht in Zicht” is een community van gelijkgestemden, met als visie “Samen delen is samen helen en waar mogelijk elkaar versterken”. Wij kijken oplossingsgericht en bundelen onze krachten voor het bouwen van de nieuwe aarde. Voor verbinding, een luisterend oor of in gesprek te raken met gelijkgestemden over de gebeurtenissen in deze waanzinnige tijd (kijk hier).

Roger That Inspratielab de Peel:

In 2020 ben ik in contact gekomen met Rogier Hulst Foundation. En vandaaruit betrokken bij het eerste Roger That Inspiratie-lab de Peel, opgericht in Someren. Als algemeen lid van bestuur maken we een ontdekkingsreis hoe we op een laagdrempelige manier een ontmoetingsplek vóór en dóór jongeren tot stand gaan brengen. Een talentenontwikkelingsprogramma maakt onderdeel uit van deze missie. Mijn wens is om een vergelijkbare ontmoetingsplek ook in Horst aan de Maas te realiseren.

Natuurlijk Gezond Noord Limburg:

In 2019 ben ik aangesloten bij de stichting Natuurlijk Gezond Noord Limburg; een platform voor een vitaler leven. Dit netwerk van professionals, gepassioneerde mensen, zorgspecialisten voor complementaire zorg, alternatieve zorg en natuurlijke gezondheid. Hét platform voor u en mij, kijk op stichting natuurlijk gezond noord limburg. Per januari 2020 mag ik me als secretaris dienstbaar maken voor deze prachtige groep mensen en platform.

Best Bijzonder:

Per november 2019 ben ik betrokken bij oudercontactgroep Best Bijzonder, als teamlid. Elk kind is anders, maar sommige kinderen zijn net een beetje meer anders. Als ouder van zo’n ‘best bijzonder’ kind kan je behoefte hebben aan een luisterend oor van iemand die begrijpt hoe je je voelt. Voor die ouders creëren we als Stichting Best Bijzonder mogelijkheden tot ontmoeting. Kijk op https://www.bestbijzonder.nl voor meer informatie.

Leef vitaal:

Met een aantal zelfstandige en lokale ondernemers hebben we ons gebundeld tot een streekproduct voor positieve gezondheid.

Blogs:

Voor House of Awareness heb ik enkele blogs geschreven. Lees ze hier:

 

Sonnevelt:

In mei 2019 heb ik een reis van een half jaar afgerond, als assistent bij de opleiding basis coach bij Sonnevelt opleidingen. “Kansen komen niet op afspraak; je moet er klaar voor zijn als ze voorbij komen.” (omdenken). Een groter cadeau kon ik dus niet inplannen, op de vraag van de trainster om haar te assisteren. In een half jaar heb ik 17 mooie mensen mogen ontmoeten en begeleiden. Ze zien groeien om zichzelf te vinden en te worden. Vele openhartige en bijzondere verhalen en gesprekken. Samen bij de pijn kunnen en mogen zijn en heling daarna te ervaren. Hoe mooi is het dan om deze reis af te sluiten met al die trotse en schitterende blikken in hun ogen, vol vertrouwen verder op hun eigen pad…… Deze ervaringen hebben een in- en doorwerking, op en in mezelf, die ik weer mee mag nemen op mijn levensweg. Een persoonlijke ontwikkeling op een diepere laag, met elke ontmoeting. Dankbaarheid is aangeraakt bij deze begeleiding.