Voor wie

“Wandelen is het beste medicijn.” (Hippocrates)

Terwijl je wandelt, bespreek je de kwesties die je bezig houden en waar je iets aan wilt veranderen. Omdat je loopt, kom je ook mentaal makkelijk in beweging. De natuur spiegelt, brengt afwisseling en voorziet in oplossingen. Zet de eerste stap, maak een gratis kennismakingswandeling waarin je ervaart hoe het werkt en waarin je al je vragen kunt stellen.

Voel je dat je vastloopt? Zowel in je werk als je persoonlijke leven kun je zodanig vast komen te zitten dat je de oplossing niet meer ziet. Door inzicht en bewustwording kun je los komen van je patronen en deze veranderen.

Of heb levensvragen? Als je bij het leven stil wilt staan, omdat je je afvraagt of je nog op het goede spoor zit. Iedere levensfase kent zijn eigen kwesties, die je door reflectie van afstand kunt bekijken, om zo nodig bij te sturen.

Soms is praten niet het juiste middel om uit je impasse te komen. Door een periode mee te werken in onze (moes)tuin, kun je je eigen natuurlijke ritme en levenskracht, je eigen natuur, hervinden.

 

“Wie vandaag leeft, heeft morgen een fijne herinnering.” (auteur onbekend)

Kan ik jou helpen met het vinden van jezelf, je passie, of het nemen van stappen op weg naar een verandering in je huidige situatie?

Een coachingstraject is vaak effectief, maar ook intensief. Je “moet” bereid zijn om er tijd en energie in te steken. Om na te denken over jezelf om er zo achter te komen waar jouw talenten en mogelijkheden liggen.

Twijfel je of (natuur- en wandel) coaching iets voor jou is? Neem dan contact op, voor een gratis kennismakingswandeling of voor natuurcoaching; om te ervaren en te bespreken hoe ik je kan begeleiding op jouw levenspad.

 

“Niet alles dat telt, kan worden geteld en niet alles dat kan worden geteld, telt.” (Albert Einstein)


Wil jij:

weten wat je wilt;

nieuwe perspectieven ontdekken;

vertrouwen op je talenten en kwaliteiten;

doen waar je energie van krijgt;

je eigen verantwoordelijkheid nemen;

in staat zijn keuzes te maken die bij je passen;

je eigen koers bepalen;

beleven dat je weer met plezier naar je werk gaat;

ondervinden dat je weer waardering en erkenning krijgt;

merken dat er ook ruimte is voor jezelf;

je leven leven met passie!!

Neem dan contact op!