Lifeboat; omgaan met het leven

Kom zelf kennismaken met systemisch kijken en deze tafelopstelling: In een middag ervaren hoe deze methodiek uitpakt voor jou.

Bij een ingrijpende gebeurtenis reageert iedereen anders. Deze methodiek biedt in- en overzicht over je eigen leven.

  • woensdag 7 februari
  • vrijdag 19 april
  • donderdag 6 juni
  • vrijdag 13 september
  • dinsdag 19 november

Tijd: 13.30 – 15.30 uur. Introductie-prijs van €20,-. Er is ruimte voor maximaal 6 personen, vooraf aanmelden. Elke bijeenkomst is op zichzelf staand, geen reeks of verplichtingen.

De lifeboat is een methodiek vóór én over het leven, ontwikkeld door Gertie Mooren. Deze opstelling met een boot werkt verhelderend en effectief. Hoe ga jij om met tegenslagen in je leven of verlies?

Je ontvang informatie over allerlei theorieën en modellen die te maken hebben met hoe wij ons leven leven en die zijn hierin metaforisch, simpel doch duidelijk uitgewerkt. Iedereen vaart zijn eigen bootje op zijn eigen manier met zijn eigen peddels. Maar je maakt ook golven voor een ander. Hoe vaar jij jouw eigen bootje en welke invloed heb jij op de bootjes van een ander en de ander op dat van jou?

Neem contact met me op voor meer informatie of vragen.


In groepen werkt een toelichting vaak voldoende verhelderend om zelf weer op koers verder te kunnen. Individuele opstellingen en gesprekken geven verdiepende inzichten.