Mijn natuurlijke werkwijze

“Wat je zaait, zul je oogsten.” (wet van Karma)

Natuur is mijn praktijkruimte en vormt een onuitputtelijke bron van inspiratie voor ons. De natuur wordt ingezet als spiegel, metafoor en inspiratiebron. Metaforen en symbolen uit de natuur verhelderen het inzicht in een situatie, waardoor je makkelijker tot bewustwording en het maken van eigen keuzes komt.

Zet de eerste stap en neem contact op voor een gratis kennismakingswandeling van drie kwartier. Hierin ervaar je hoe het werkt en beslis je over de volgende stap.

Voor de tuintherapie is het ook mogelijk om een gratis bezichtiging en rondleiding in onze tuin te maken. Tijdens de rondleiding bespreken we je behoefte en wens, om tot maatwerk te komen.

Groepswandelingen worden voortaan aangeboden via Blij buiten, lees meer op blijbuiten.eu over deze samenwerking, of klik op tabblad agenda voor exacte info. Kom in beweging, en betreed nieuwe paden voor jezelf en verken onze fantastische omgeving in Noord-Limburg.

Het begeleiden en faciliteren van Retraites, heeft mijn pad gekruist. En daar kom ik tot mijn recht en sta ik in mijn kracht. Het mogen ontvangen van groepen en om daarbij juist persoonlijke aandacht te mogen schenken, maakt elke retraite bijzonder. Heb je eerder al deelgenomen aan een retraite, dan weet je dat een dergelijke ervaring lastig in woorden valt uit te drukken. Die diepgaande verbinding, het aanraken van onbewuste lagen. Waardoor pijn, verdriet en zwaarte van je af kan vallen en er zo ruimte ontstaat voor een andere stroming en verlichting. Elke deelnemer gaat verlicht verder op zijn of haar pad.

Klik en lees verder over mijn aanpak en tarieven. Ik hecht veel waarde aan het vertrouwen dat jij me geeft. Uiteraard ga ik zorgvuldig om met persoonlijke gegevens. De privacyverklaring van Ont-moet en E-motion vind je ook onder een apart blad.

“Alles wat je aandacht geeft, groeit.” (Aristoteles)


Erich Fried – Wat het is

Het is onzin
zegt het verstand.
Het is wat het is
zegt de liefde.
Het is ongeluk
zegt de berekening.
Het is alleen maar verdriet
zegt de angst.
Het is uitzichtloos
zegt het inzicht.
Het is wat het is
zegt de liefde.
Het is belachelijk
zegt de trots.
Het is lichtzinnigheid
zegt de voorzichtigheid.
Het is onmogelijk
zegt de ervaring.
Het is wat het is
zegt de liefde.