Wat anderen zeggen over Edith

Mensen in mijn omgeving omschrijven me als oprecht betrokken, met warmte nieuwsgierig, begrijpend luisteren en diepgaand empathisch. Ik ben van nature betrokken en gedreven, zodat daarmee een passie naar buiten treedt die goed waarneembaar is en sprankelt. En ik geef je het gevoel dat je ertoe doet, gezien en gehoord wordt.

 

“Wat je aandacht geeft, groeit en bloeit.” (Aristoteles)

21-3-2019 – man 55 jaar

Edith ken ik als oud-collega, een enthousiaste en gedreven projectleider, die kan floreren in een team waarin als het nodig is tegen de klippen op gezamenlijk en plezierig aan de realisatie van een gezamenlijk doel gewerkt wordt.

Tijdens een wandeling door een mooi natuurgebied in de buurt van Venray heeft ze mij geholpen heeft om meer richting te geven aan mijn persoonlijke zoektocht naar een werkbaar leven zonder al te veel stress en met meer voldoening. Tijdens de wandeling kreeg ik tips en overwegingen mee om beter stil te staan bij wat mijn beweegredenen zijn om bepaalde beslissingen te nemen. Bewuster bij zaken stil staan. Wat is de reden dat ik over een ontwikkeling of gebeurtenis tevreden ben, wat maakt nu dat ik tegen dat besluit aanloop en er niet mee uit de voeten kan komen. Hard werken! In mijn geval hielp het dat we elkaar kenden van projecten waarin we met elkaar samengewerkt hadden. Want daardoor ben ik er ook achter gekomen dat hoewel ik al jaren aan bepaalde onderwerpen werk, ik de achtergrond van keuzes die in dat werkveld op organisatorisch niveau gemaakt waren toch nog niet goed kende en de betekenis daarvan niet goed doorzag.

Ik ben door mijn persoonlijke overwegingen en ‘sores’ te delen met Edith absoluut weer een stap verder gekomen en het mooiste vond ik toch dat ik er achter ben gekomen dat ik in bepaalde keuzes die ik in de afstemming met collega’s en meerderen in mijn werk maak (feedback geven,  verantwoording afleggen, overleg voeren, hiërarchie) meer mijn eigen agenda kan volgen, om dat gedaan te krijgen wat ik belangrijk vind zonder anderen daarbij uit het oog te verliezen. In de afstemming met anderen toch mijn eigen koers kunnen volgen, hoe mooi is dat! Nog diezelfde avond heb ik dit in de praktijk gebracht en het initiatief dat daaruit is voortgekomen stemt een ieder die er bij betrokken is tot tevredenheid. Dank je wel, Edith, en voor de lezers van dit stukje kan ik een wandeling met Edith van harte aanbevelen!

09-11-2018 – vrouw 44 jaar,

Sinds een langere tijd was ik wat onrustig over mijn werksituatie en voelde ik dat het nodig was dat er vernieuwing op mijn pad kwam.  Maar hoe….?

Ik bleef er maar mee bezig, maar voor mij was het al vrij snel duidelijk dat ik niet stil wilde staan.

Het was nodig dat ik me zelf letterlijk en figuurlijk in beweging zou zetten.

Via deze weg kwam ik in contact met Edith, Ont-moet-E-motion.

Haar site sprak me aan en heb de stap genomen om hier wat meer over te weten te komen.

Het werd voor mij al snel duidelijk dat dit de persoon was waarmee ik verder kon!

Edith heeft een luisterend oor en het vermogen om goede vragen aan jezelf te stellen.

We hebben tijdens een ontspannen wandeling zaken in mijzelf losgemaakt en verduidelijkt. De aanpak van Edith voelt zeer vertrouwd en laat je op een andere manier tegen jezelf aankijken. Door het wandelen in de natuur wordt je bewust en heb je niet eens in de gaten dat je al wandelend in een coaching sessie bent beland.  Het is een ontspannen, positieve ervaring die je stappen verder brengt in je eigen proces.     Dank je wel Edith!

 

“Elke verandering begint met een andere manier van kijken.” (Olaf Hoenson)