Tarieven

“Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen. Geef me de wijsheid om te accepteren wat ik niet kan veranderen. Geef me het inzicht om het verschil tussen beide te zien” (Franciscus van Assisi)

Kom in beweging en betreed nieuwe paden voor jezelf en verken prachtige natuurgebieden in Noord-Limburg. Ik vind het belangrijk dat je eerst zelf ervaart en voelt of er een klik tussen ons is. Daarvoor plan ik graag een vrijblijvend kennismaking wandeling van een klein uurtje in. Vraag mij voor data.

Coaching sessie:

Een wandelcoaching of lifeboat-sessie van minstens 1½ uur, bedraagt €99,-per keer.

Voor een traject, reken ik €250,- voor een reeks van 3 sessies. Dat kan ook een combinatie zijn van wandel-coaching, familie opstellingen (individueel of in een groep) of een lifeboat-sessie.

In mijn kostprijs ga ik uit van wandellocaties in de omgeving rondom Horst, met een straal van 15 kilometer. Natuurgebieden daarbuiten worden in rekening gebracht, met €0,39 per extra gereisde kilometer.

Natuurcoaching:

Tuintherapie is maatwerk en gelden voor een dagdeel van 3 uur, inclusief drank met een eigen gebakken lekkernij. En als oogst ook nog verse kruiden, groenten, vruchten of een bos bloemen. Voor een dagdeel tuintherapie, reken ik een bedrag van €50,- per keer.

Genoemde kosten zijn inclusief BTW.  Bij uitloop van meer dan een half uur, worden er meerkosten in rekening gebracht.

Familieopstellingen:

Je investering vraagt moed en de bereidheid om op een dieper niveau naar jezelf te kijken; €39,- voor representant en €99,- voor het opstellen van een vraag.
Aktie: 4 x representant voor € 99,- (is niet gebonden aan 1 persoon, voel je vrij met vriend(in), partner etc. Geldig tot 1 jaar na aankoop.)

“Slecht” weer of verhinderd?

Bij slecht weer, kunnen we nog altijd terecht in onze tuinkamer in onze tuin. Daar wordt de ruimte aangenaam verwarmd door een houtkacheltje. Ook biedt onze kas nog voldoende mogelijkheden om bezig te zijn. Ben je verhinderd, neem dan tijdig contact op, zodat we in overleg kunnen zoeken naar uitwijkmogelijkheden. Annuleringen binnen 24 uur, worden daarentegen wel in rekening gebracht.

“Wie wil, zoekt mogelijkheden. Wie niet wil, zoekt een reden.” (Russisch gezegde)

Consulten worden niet vergoed via zorgverzekeraars. Ik heb besloten me niet aan te sluiten bij zorgverzekeraars of bij een beroepsvereniging. Wel ben ik lid van de stichting Natuurlijk Gezond Noord Limburg. Bij mij staat jouw hulpvraag altijd centraal en niet de steeds veranderende regels die worden voorgeschreven door de zorgverzekeraars of beroepsverenigingen.

Wel zijn er nog andere vergoedingsmogelijkheden zoals:

Vergoeding voor werknemers (met een zakelijk tarief):

Vakbonden en werkgevers zien gelukkig steeds vaker het belang van persoonlijke ontwikkeling in. Goed nieuws, want de kans is aanwezig dat in de CAO van jouw bedrijf een budget is opgenomen voor opleiding/persoonlijke ontwikkeling/coaching. Dit betekent dat je werkgever dan een bedrag voor jou heeft gereserveerd dat na overleg met je werkgever vrij besteed kan worden aan coaching.

Informeer naar de mogelijkheden bij je leidinggevende of HR manager.
Daarbij hanteer ik dan wel zakelijke en andere tarieven dan hierboven vermeld. Neem contact met me op voor meer zakelijke informatie.

Belastingaftrek voor ondernemers:

Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Vraag advies bij de belastingdienst.

Belastingaftrek voor particulieren:

Coachingskosten zijn inclusief BTW als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht op het beter functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

“Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf.” (Galileo Galilei)